040 255 6 222 info@gigworld.nl

Bedrijfsevenementen

BEDRIJFSEVENEMENTEN

 

Of het nu een zakelijk bedrijfsevenement is met een boodschap of een gezellig personeelsfeest, GigWorld begeleidt u als eventpartner, met de juiste tools en mensen, om er een onvergetelijk bedrijfsevenement van te maken.

 

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen weten wij u perfect te ondersteunen en adviseren in de organisatie van uw evenement. Of het nu gaat om de totale organisatie van uw evenement of een onderdeel ervan…met ons uitgebreide netwerk weten we altijd de juiste locatie, catering of logistiek partner te selecteren. Van klein en intiem tot een groots en bruisend bedrijfsevenement.

 

We denken graag met u mee zodat we een evenement organiseren waar nog lang over gesproken wordt. Zakelijk met inhoud, een netwerkbijeenkomst, kick-off meeting, teambuilding dag, familiedag of gewoon een gezellig personeelsfeest waar de voetjes van de vloer gaan.

Met passie zorgen en ont-zorgen en een professionele en prettige samenwerking is onze visie voor een geslaagd bedrijfsevenement.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van GigWorld eventpartner voor uw evenement?

Neem dan contact met ons op.

Tel: 040 – 255 6 222.

Email: info@gigworld.nl

Uiteraard staat de koffie ook altijd voor u klaar op  ons kantoor in Nuenen.

NEEM CONTACT OP MET GIGWORLD EVENTPARTNER

 

Mocht je nog vragen hebben of wens je graag vrijblijvend een offerte te ontvangen. Neem dan contact op via:

 

Tel: 040 – 255 6 222
Emailinfo@gigworld.nl