040 255 6 222 info@gigworld.nl

Entertainment

Goed entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt.

 

Met passie en verstand van zaken zorgt de entertainment afdeling van GigWorld dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Zij zorgen voor een juiste selectie van het entertainment voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. GigWorld is uw entertainment partner in het voortraject, tijdens de uitvoer en in de nazorg. Er komt bij het boeken van entertainment immers meer kijken als menigeen denkt. Entertainment kan u evenement onvergetelijk maken.

 

GigWorld heeft een uitgebreid en breed entertainment- en artiestenaanbod. Van een goede coverband tot een interessante gastspreker. Eigen ‘exclusieve’ items maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen: acteurs, straattheater, tape artiesten, openingsshow…..

 

Vaak worden door ons nieuwe, leuke en verrassende artiestenconcepten bedacht. Dat zijn onze creations; van avondvullende artiesteninvulling, een hilarisch spelprogramma, artiesten in een winkelcentrum, vergaderen in een leuke setting tot eigen ontwikkelde entertainment acts & (dinner)shows, niets is ons te gek!

 

Om een goed beeld te krijgen van ons entertainment aanbod hebben we een website  gemaakt waarop we u volledig informeren over de mogelijkheden.

www.gigworld.nl

[latest_post order_by=”date” order=”DESC” display_time=”0″ display_author=”0″ display_comments=”0″ display_read_more=”1″ title_color=”#e86400″ number_of_posts=”2″]