040 255 6 222 info@gigworld.nl

Personeelsfeest Den Bosch

PERSONEELSFEEST DEN BOSCH

 

Uw personeelsfeest in Den Bosch is bij GigWorld eventpartner in goede handen. Sinds 2000 timmeren we aan de weg in evenementenland. Ons team begeleidt u als eventpartner met de juiste tools en mensen om er een onvergetelijk personeelsfeest in Den Bosch van te maken. Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van personeelsfeesten in Den Bosch weten we welke ingrediënten nodig zijn om er een perfect evenement van te maken. Met passie zorgen en ont-zorgen en een professionele en prettige samenwerking is onze visie voor een geslaagd personeelsfeest in Den Bosch.

 

Wij denken graag in totaal plaatjes. Of het nu gaat over de aankleding, inhoud, content entertainment of technische aspecten. Als eventpartner werken wij graag met de juist partners uit de branche om uw personeelsfeest in Den Bosch naar een hoogtepunt te tillen.

 

Personeelsfeest: FEESTEN!

Een creatie of concept waar iedereen nog lang over spreekt, een gezellig personeelsfeest waar de voetjes van de vloer gaan of waar gezellig geborreld wordt met de collega’s. Ieder bedrijf heeft zijn eigen reden om het personeel te trakteren op een feestelijke bijeenkomst. GigWorld werkt vanuit het: feesten, beleven en communiceren principe waarbij feesten synoniem is aan het evenement.

 

Personeelsfeest: BELEVEN

Wij houden van verrassen, ontroeren, verwonderen en een beetje gek doen. Vanzelfsprekend luisteren we goed en vertalen uw wensen naar een operationeel concept. Of het nu een spectaculaire opening van het personeelsfeest betreft of extra aandacht aan de aankleding, culinaire presentatie of het verrassende entertainment. We maken er graag én vaak iets bijzonders van.

 

Personeelsfeest: COMMUNICEREN

Van beleving naar betekenis. Wilt u tijdens het personeelsfeest in Den Bosch iets vertellen? Wat wilt u vertellen? Hoe gaat u het vertellen? Wie gaat het vertellen? Maar denk ook aan de communicatie van uw visie, missie en waardes tijdens het personeelsfeest in Den Bosch. Dit hangt nauw samen met het concept en het thema van uw personeelsfeest. Wij denken vanuit de inhoud, samen met u.

NEEM CONTACT OP MET GIGWORLD EVENTPARTNER 

 

Mocht je nog vragen hebben of wens je graag vrijblijvend een offerte te ontvangen. Neem dan contact op via:

 

Tel: 040 – 255 6 222

Email: info@gigworld.nl