040 255 6 222 info@gigworld.nl

wij zijn

[custom_font font_size=”31″ line_height=”30″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”700″ text_decoration=”none” letter_spacing=”3″ text_shadow=”no” show_dots=”yes”]STEL JE VOOR[/custom_font]

Met passie zorgen voor een geweldig event en het ont-zorgen van u als opdrachtgever. Event Partner.

Inmiddels alweer méér dan 15 jaar en……. mét succes !

Dat is GigWorld. Verstand van wereldse events en beleving!

Dat is de kracht van de afgelopen jaren én de opzet voor de komende tijd. De som van vakkennis, ervaring en professionaliteit, wat resulteert in een nauwe  en vertrouwde band met de opdrachtgever.

Een fijne samenwerking met u en een professioneel goed op elkaar ingespeeld vast team. Stuk voor stuk specialisten op hun terrein.

Mensen die weten waar ze over praten en allen super gemotiveerd om te zorgen voor het beste resultaat.

[q_team team_social_icon_size=”tiny” team_social_icon_1=”fa-facebook” team_social_icon_1_target=”_blank” team_social_icon_2=”fa-twitter” team_social_icon_2_target=”_blank” team_social_icon_3=”fa-pinterest” team_social_icon_3_target=”_blank” team_social_icon_4=”fa-linkedin” team_social_icon_4_target=”_blank” team_name=”Hans Verschuuren” team_social_icon_1_link=”https://www.facebook.com/gigworldentertainment” team_social_icon_2_link=”https://twitter.com/HansGigWorld” team_social_icon_3_link=”https://www.youtube.com/user/HansVerschuuren” team_social_icon_4_link=”http://www.linkedin.com/profile/public-profile-settings?trk=prof-edit-edit-public_profile” team_social_icon_pack=”font_elegant” team_social_fe_icon_1=”social_facebook” team_social_fe_icon_2=”social_twitter” team_social_fe_icon_3=”social_youtube” team_social_fe_icon_4=”social_linkedin” team_image=”21501″]

Wie is Hans Verschuuren?
Ik ben een echte Brabander met een bevlogen evenementen- en artiestenhart. Ex-muzikant, fervent reiziger, liefhebber van heerlijk eten, lol in het leven en een echte familieman.

 
Directeur en mede-eigenaar van GigWorld.
Focus aanbrengen in entertainmentconcepten, thematische avonden en mooie events creëren was het doel sinds de start in 2000.
Anno 2015 staat GigWorld stevig op de kaart en bruist het nog altijd van de ideeën. Deze branche en dit werk passen perfect bij me; er is nog iedere dag heel veel plezier in en op het werk.

 
In de huidige markt moet je je echt onderscheiden en anders durven denken, zonder daarbij de focus te verliezen. Zelf zijn we al jaren succesvol en dat weten we te bereiken door onze vakkennis, creativiteit, service en onze passie voor het vak. We ont-zorgen onze klanten en zijn vaak partner van die klant. We zoeken steeds vaker ook samenwerkingsverbanden en co-producties, omdat je elkaar daarmee enorm versterkt. Op die manier creëer je win-winsituaties.

[q_team team_social_icon_size=”tiny” team_social_icon_1=”fa-facebook” team_social_icon_1_target=”_blank” team_social_icon_2=”fa-twitter” team_social_icon_2_target=”_blank” team_social_icon_3=”fa-pinterest” team_social_icon_3_target=”_blank” team_social_icon_4=”fa-linkedin” team_social_icon_4_target=”_blank” team_name=”Marco van Dijk ” team_social_icon_1_link=”https://www.facebook.com/gigworldentertainment” team_social_icon_2_link=”http://twitter.com/HansGigworld” team_social_icon_3_link=”https://www.youtube.com/user/HansVerschuuren” team_social_icon_4_link=”https://www.linkedin.com” team_social_icon_pack=”font_elegant” team_social_fe_icon_1=”social_facebook” team_social_fe_icon_2=”social_twitter” team_social_fe_icon_3=”social_youtube” team_social_fe_icon_4=”social_linkedin” team_image=”21515″]

Wie is Marco van Dijk?

Geboren en getogen in Eindhoven met een voorliefde voor evenementen en entertainment.

Het is dan ook niet gek dat mijn woning aan het bruisende evenementenplein op Strijp-S staat.

Op vrije dagen ben ik vaak samen met mijn surfboard in Zeeland te vinden of geniet ik samen met vrienden en familie van een avondje uit.

 

Het werken op evenementen is fantastisch.

Het geeft elke keer weer een kick als je samen met je team een glimlach weet te creëren op de gezichten van de bezoekers.
Organisatorisch kan het evenement nog zo goed in elkaar zitten maar het belangrijkste is dat de gasten het naar de zin moeten hebben…

 

Op kantoor voer ik alle voorkomende werkzaamheden uit en vertaal ik creatieve concepten naar een uitvoerbaar plan.

 

Flexibel, creatief, sportief, organisatorisch sterk, twee voeten op de grond, hard werken en  lacht het hardst om zijn eigen (flauwe) grappen, dat is Marco!

[q_team team_social_icon_size=”tiny” team_social_icon_1=”fa-facebook” team_social_icon_1_target=”_blank” team_social_icon_2=”fa-twitter” team_social_icon_2_target=”_blank” team_social_icon_3=”fa-pinterest” team_social_icon_3_target=”_blank” team_social_icon_4=”fa-linkedin” team_social_icon_4_target=”_blank” team_name=”Jos Krüpers -Verschuuren” team_social_icon_1_link=”http://www.facebook.com/gigworldentertainment” team_social_icon_2_link=”http://twitter.com/HansGigworld” team_social_icon_3_link=”https://www.youtube.com/HansVerschuuren” team_social_icon_pack=”font_elegant” team_social_fe_icon_1=”social_facebook” team_social_fe_icon_2=”social_twitter” team_social_fe_icon_3=”social_youtube” team_image=”22551″]

Wie is Jos Krüpers – Verschuuren

Vrouw van….en vanaf de start in 2000 al betrokken bij GigWorld.

Ik sta altijd klaar voor spoedklussen en hulp in drukke tijden in de back-office.
Maar vooral ook ben ik gespecialiseerd in creatieve klussen. Daar liggen ook mijn interesses.

 

Van het ontwerpen van kleding en speciale acts tot de productie en het uitwerken van nieuwe ‘ bedenksels’.

 

*Note; tijdens uitvoer van events de rust zelve en hands-on mentaliteit, dat is Jos!